Massagepraktijk Levensstroom

Het leven kan soms voelen als een snelle, onstuitbare stroom. We hebben allemaal momenten nodig om even uit die stroom te kunnen stappen, te vertragen en te genieten van een moment echt helemaal voor jezelf. Mijn missie is om jou te helpen in harmonie te komen met die levensstroom, zodat je je innerlijke balans kunt herstellen en je welzijn en vitaliteit kunt koesteren.

Mijn praktijk is er voor zowel mannen als vrouwen die bewust kiezen voor ontspanning, die de stroom van het leven willen omarmen en niet willen worstelen tegen de stroom in. Of je nu midden in de drukte van het dagelijks leven zit, stress ervaart of gewoon even wilt ontsnappen aan de hectiek van de dag of als onderdeel van een gezonde leefstijl, de ontspanningsmassages zijn speciaal gericht op jou en jouw behoeften.

Na mijn opleiding tot Wellnessmasseur, met als specialisatie fibromyalgie massage, ben ik gestart met mijn praktijk. De naam van mijn massagepraktijk -Levensstroom- komt voort vanuit mijn missie om jou te ondersteunen bij het omgaan met de ups en downs van het leven. Net zoals een stromende rivier veerkrachtig om obstakels heen beweegt, streef ik ernaar je levensstroom vrijelijk te laten vloeien in de hectiek van alle dag.

Wat biedt Levensstroom?

De massages zijn zo opgebouwd dat het jouw welzijn bevorderd en het je helpt spanning los te laten. Als masseur ben ik zeer toegewijd aan het creëren van een rustige en veilige omgeving waarin jij je kunt ontspannen en tot jezelf kunt komen.

Als wellnessmasseur luister ik naar jouw behoeften. Wellnessmassage is masseren vanuit je hart. Ik luister steeds bewust naar mijn intuïtie welke wordt ingegeven door het contact met de persoon die ik masseer. Hierdoor worden mijn handen niet gestuurd vanuit het hoofd, maar vanuit mijn intuïtie. Zo is iedere massage uniek.

Praktijkruimte

De praktijk is gevestigd in het mooie pand aan de Keizerstraat 13 in hartje centrum van Deventer.

Het is een plek waar je de hectiek van de dag achter je kan laten en een oase van warmte, ontspanning, rust en veiligheid zal ervaren. Jouw welzijn staat voorop. Ik hecht daarom het grootste belang aan hygiëne en zorg ervoor dat de ruimte altijd schoon en fris is waardoor je met een gerust hart kunt genieten van je massage-ervaring.

Waarom kiezen voor Massagepraktijk Levensstroom?

  • Persoonlijke aandacht: Ik geloof in de kracht van persoonlijke aandacht. Elke massage wordt afgestemd op jouw unieke behoeften en wensen.
  • Ontspannende omgeving: De praktijk straalt rust en sereniteit uit, zodat je kunt ontsnappen aan de dagelijkse hectiek en een diepe staat van ontspanning bereikt.
  • Professionaliteit: Ik ben opgeleid vanuit de Massage Academie en neem deel aan het licentieprogramma. Hierdoor heb ik de juiste ervaring in het bieden van ontspanningsmassages. Het is een kwaliteitskenmerk als masseur en jaarlijks worden we bijgeschoold om nieuwe technieken aan te leren en de huidige technieken te blijven optimaliseren.
  • Toewijding aan jouw welzijn: Jouw welzijn staat bij mij voorop. Ik streef ernaar om je door de juiste massage te helpen weer in balans te komen, zowel fysiek als mentaal. Samen creëren we een ruimte waarin je even stil staat bij jezelf, waarin je kan ontspannen en herstellen.
  • Natuurlijke massageolie
    Ik werk met natuurlijke massageolie, 100% plantaardig en vegan. Alleen geuren uit de natuur; geen parfum of schadelijke synthetische stoffen toegevoegd, met toegevoegde 100% natuurlijke etherische oliën. Rijk aan vitamine A en E; dit zijn sterke antioxidanten en anti-huidveroudering. Uiteraard werk ik ook met neutrale geurloze natuurlijke oliën, dus geen toegevoegde geurende etherische olie.