Ontspanningsmassage bij praktijk Levensstroom

Om je goed te voelen (en te blijven voelen) is aanraking belangrijk. Aanraking door massage haalt je uit je hoofd, het ontspant je lichaam en tegelijkertijd bevordert het de aanmaak van de gelukshormonen serotonine en oxytocine. Deze hormonen zorgen ervoor dat het angst, stress en spanning in je lijf verminderd.

Sta jezelf toe om de druk van het dagelijkse leven even achter je te laten. Gun jezelf een moment van ontspanning en het vinden van meer balans. Samen creëren we een ruimte waarin je even stil staat bij jezelf, waarin je kan ontspannen en herstellen.

Massage heeft een gunstige invloed op je lichaam en geest. Het bevordert belangrijke lichaamsfuncties zoals;

  • geeft meer energie en verbetert de flexibiliteit door spanningsverhoging van verslapte spieren en het laten ontspannen van verkrampte spieren.
  • bevordert de aanmaak van de gelukshormonen serotonine en oxytocine. Laten deze weefselhormonen er nu juist voor zorgen dat het angst, stress en spanning in je lijf verminderd.
  • stimuleert een betere doorbloeding, waardoor de aanvoer van voedingsstoffen en zuurstof en de afvoer van afvalstoffen wordt gestimuleerd.
  • verbetert de stofwisseling, waardoor het weefsel en de organen beter gaan functioneren.
  • versterkt het afweersysteem, omdat een snellere afvoer van overtollig vocht en afvalstoffen via de lymfe- en de bloedvaten wordt gestimuleerd.
  • verlaagt de bloeddruk.
  • verbetert het lichaamsbewustzijn en je energie gaat beter stromen, dit zorgt voor een goede begrenzing van het lichaam en geeft meer zelfvertrouwen.
  • loslaten van dode huidcellen, je huid (je grootste orgaan) gaat beter functioneren.

Bij een regelmatig bezoek aan de masseur zul je merken dat je lichaam steeds sneller en beter op de massage reageert.

Ben je benieuwd wat een massage voor jou kan betekenen of ben je echt toe aan een fijn ontspannen moment helemaal voor jezelf?

Neem dan gerust contact met mij op om te kijken wat ik voor jou kan betekenen of plan gemakkelijk jouw afspraak via de online afsprakenplanner.

Huisregels massagepraktijk Levensstroom