Vanaf 11 januari a.s. is Massagepraktijk Levensstroom gevestigd aan de Keizerstraat 13 in Deventer.

Na met heel veel plezier te hebben gewerkt op de locatie aan Brink 30 in Deventer kan ik vanaf 11 januari a.s. eindelijk in mijn eigen nieuwe praktijk aan de slag. Ik ben enorm dankbaar dat ik de ruimte aan Brink 30 tijdelijk heb mogen gebruiken, het was een heerlijke ruimte om in te mogen werken. Maar nu is het tijd om mijn cliënten in mijn eigen praktijk te kunnen ontvangen. Ik zie enorm uit naar jouw komst!

Afsprakenplanner

De afsprakenplanner op de website zal functioneel zijn vanaf 11 januari a.s., vanaf dat moment kunnen de Wellness massages online gereserveerd worden.

Fibromyalgie massages kunnen niet via de afsprakenplanner worden gepland, hiervoor vraag ik je om contact op te nemen per mail of telefoon. De fibromyalgie massages zijn altijd zijn afgestemd op het individu en de specifieke klacht(en).

Wat is de missie van Brigitte aan de Keizerstraat?

“Het leven kan soms voelen als een snelle, onstuitbare stroom. We hebben allemaal momenten nodig om even uit die stroom te kunnen stappen, te vertragen en te genieten van een moment echt helemaal voor jezelf. Mijn missie is om jou te helpen in harmonie te komen met die levensstroom, zodat je je innerlijke balans kunt herstellen en je welzijn en vitaliteit kunt koesteren”.

Mijn praktijk is ervoor zowel mannen als vrouwen die bewust kiezen voor ontspanning, die de stroom van het leven willen omarmen en niet willen worstelen tegen de stroom in. Of je nu midden in de drukte van het dagelijks leven zit, stress ervaart of gewoon even wilt ontsnappen aan de hectiek van de dag of als onderdeel van een gezonde leefstijl, de ontspanningsmassages zijn speciaal gericht op jou en jouw behoeften”.

Brigitte is als Wellnessmasseur opgeleid met als specialisatie fibromyalgie massage. Daarnaast volgt ze diverse opleidingen en aanvullende trainingen om een nog breder aanbod te kunnen creëren.

Wat biedt massagepraktijk Levensstroom jou? Dat lees je hier.